Accountmanager New Business voor de automotive sector
arrow_drop_up arrow_drop_down
chat operator worden

Ben jij een echte sales hunter?

Dan is dit de baan voor jou!

De functie van accountmanager automotive new business!

Als Accountmanager Automotive is het jouw doel om die marktdoelgroep continu verder in kaart te brengen en te veroveren. In het verlengde hiervan ga je salestrajecten succesvol opzetten en doorlopen bij verschillende type autobedrijven, zoals merkdealers, occasionbedrijven en leasemaatschappijen. Je krijgt hierbij veel vrijheid toebedeeld, maar je draagt dus ook de verantwoordelijkheid voor het traject van A tot en met Z.


Zo treed je telefonisch in contact met beslissers bij voorgenoemde bedrijven, voer je verkoopgesprekken en/of verzorg je presentaties (demo's) bij hen op locatie, formuleer je offertes met daarin opgenomen de beste solution voor de potentiële klant en natuurlijk zorg je

voor een goede afronding van het salestraject.


 Om onze klanten duurzaam en optimaal te kunnen blijven bedienen houd je zorgvuldig bezoekverslagen bij in het CRM-systeem, volg je ontwikkelingen binnen onze business en die van jouw klanten op de voet en draag je op gefundeerde wijze bij aan de verdere professionalisering van onze organisatie en propositie.


Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een accountmanager die op zelfverzekerde wijze het gesprek met prospects durft aan te gaan. Je bent in staat om zelfstandig salestrajecten te openen, aan tafel daadkrachtig te inventariseren en adviseren om vervolgens de deal te sluiten. In dit proces ben jij enthousiast, toegewijd, overtuigend en servicegericht. Daarnaast:


  • Beschik jij over minimaal HBO werk-denkniveau, bij voorkeur bevestigd middels een afgeronde commerciële opleiding;
  • Heb jij 1-5 jaar ervaring in een B2B verkoopfunctie met focus op new sales;
  • Ben jij vertrouwd met de digital marketing branche en heb jij (bij voorkeur) affiniteit met de automotive mark;
  • Beschik jij over over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als in geschrift;
  • Ben jij in bezit van een autorijbewijs en woon je in (of in de omgeving van) Amsterdam

Wat bieden wij?

Een groeiende, innovatieve en internationaal georiënteerde organisatie. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een professionele doch informele werksfeer, no-nonsense en hands-on mentaliteit. Onze communicatielijnen zijn kort, de flexibiliteit en wendbaarheid van onze organisatie is groot, hetgeen jouw groei en ontwikkeling ten goede komt. Naast dit bieden wij:

Een goed basissalaris aangevuld met een lucratieve bonusstructuur (uncapped); 

Auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop

Sales trainingen en diverse andere mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Bovenal; een hecht team binnen een gezellige werkomgeving.

Hoe word jij onze nieuwe collega?

Bconnect Live Chat wordt door Sprint Intermediair (www.sprintintermediair.nl) ondersteund bij de werving en selectie ten behoeve van deze vacature.


Heb je interesse én voldoe je aan de eisen zoals opgenomen in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV, eventueel aangevuld met motivatie, naar rmeulenbroeks@sprintintermediair.nl.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rick Meulenbroeks (behandelend Consultant bij Sprint Intermediair) op 040-7516010

Meer informatie over Bconnect Live Chat

Bconnect is dè specialist op het gebied van het uitbesteden van live chat (Managed Live Chat, Hybrid Live Chat). Als echte digital engagement specialisten helpen wij onze opdrachtgevers aan een hogere conversie via de website. Sinds 2010 helpen wij vele bedrijven bij het optimaliseren van het verkoopproces. Dit doen wij door websitebezoekers te helpen, zoeken, kiezen en beslissen via live chat, clickbots en chatbots. Daarnaast dragen wij proactief bij aan het optimaliseren van de producten, diensten en websites van onze opdrachtgevers.


Onze missie is om bedrijven op een snelle en simpele manier in contact te brengen met hun meest interessante website bezoekers zodat het verkoopproces sneller, efficiënter en effectiever kan verlopen. Dit realiseren wij met een gedreven team van online strategen, projectmanagers en een flexibele schil van circa 35 zorgvuldig geselecteerde en getrainde chatoperators. Wij zijn er voor kleine tot en met grote organisaties, voor project- /adviesmatige tot en met structurele ondersteuning. In alle gevallen werken wij "met passie aan onze passie": onze klanten helpen meer te verkopen!

Managed Live Chat

Onze dienstverlening in een notendop. Heb je vragen hierover? Start dan eens een chat met een van je toekomstige collega's!

Wij gebruiken cookies!