Menu

Hoe verhoog ik klanttevredenheid met het uitbesteden van live chat?

30 oktober, 2020 in Live Chat Oplossingen | 2 min. lees tijd
Online leads genereren

Eén van de doelen van het uitbesteden van live chat is het verhogen van klanttevredenheid. Live chat uitbesteden is daarvoor uiterst geschikt, omdat een ervaren chat operator precies weet wat een bezoeker eigenlijk wil.

live chat uitbesteden klanttevredenheid

Vertrouwen

Wanneer de bezoeker direct wordt verder geholpen, is het een logisch gevolg dat de bezoeker meer vertrouwen krijgt in de organisatie achter de website. De bezoeker heeft immers contact gehad met het menselijke aspect van de website en wanneer dit contactmoment positief verlopen is, heeft de bezoeker een positieve indruk van de organisatie: de eerste indruk.

Beschikbaarheid

Door live chat uitbesteden vergroot u uw openingstijden tot een duur van 8-23 uur. Dat zorgt ervoor dat er op de chat bijna altijd iemand beschikbaar is die uw bezoeker direct te woord kan staan. De extra beschikbaarheid na uw gebruikelijke openingstijden verhoogt de klanttevredenheid.

Simpele vragen

Wanneer een externe chat operator simpele vragen van een bezoeker direct kan beantwoorden, voelt de bezoeker zich niet alleen begrepen, maar is hij ook makkelijker te overtuigen. Op deze manier krijgt u gelijk al de mogelijkheid om de bezoeker te overtuigen tot een aankoop, proefrit of offerte. een tevreden klant.

Resultaat bij live chat uitbesteden

Die eerste indruk van vertrouwen wordt vervolgens aangevuld met de beantwoording van vragen op een snelle en professionele manier door onze chat operators. De bezoeker voelt zich gehoord en krijgt vervolgens specifiek voor zijn wensen een offerte opgestuurd of een advies over uw product of dienst. Dat maakt de bezoeker meer tevreden en de bezoeker ervaart tevens dat hij of zij serieus genomen wordt. Een belangrijk onderdeel van live chat.

Wil je meer weten over Live chat?

Vraag een demo aan

Benieuwd wat Bconnect voor jou kan betekenen? Daar kom je maar op één manier achter, proberen! Vraag nu een gratis demo aan en ontdek de eindeloze mogelijkheden die Bconnect kan bieden voor jouw onderneming.