Chat Agent, een tamelijk nieuw beroep..

Ontstaan door internet. Want spullen kopen op het internet, dat doet bijna iedereen wel eens. Jij toch ook? Er wordt zelfs zoveel via het internet verkocht dat veel bedrijven hier hun primaire verkoopkanaal van maken. Wij helpen hen dat verkoopkanaal tot een succes te maken, met een dienst die Managed Live Chat heet.

Onze unieke Managed Live Chat oplossing leveren we zowel aan b2b als b2c bedrijven. Wij zijn actief in veel verschillende sectoren, onder andere de automotive en cosmetische industrie. Onze Chat Agents zijn actief op dergelijke websites en beantwoorden middels chat vragen van bezoekers. Ook spreken zij bezoekers aan om de online verkoop te stimuleren.


Chat Agent | wat houdt de functie in?

Als Chat Agent is het jouw verantwoordelijkheid website-bezoekers te helpen als ze iets niet kunnen vinden op de websites van onze klanten. Alsmede heb je het eerste contact met deze bezoekers en dat betekent dat je deel bent van het verkoopteam: je draagt bij aan het verhogen van de verkoopcijfers.

Onze Chat Agents zijn flexibel inzetbaar. Ze staan altijd klaar; afwisselend overdag, avonduren en weekeinden zijn inbegrepen met als voordeel dat het helemaal vanaf huis kan.

Wij ondersteunen onze Chat Agents met actieve coaching en trainingen.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Solliciteer Direct!

Wie is Bconnect Live Chat?

Onze missie is om bedrijven op een snelle en simpele manier in contact te brengen met hun meest interessante website bezoekers zodat het verkoopproces sneller, efficiënter en effectiever kan verlopen.

Met een vast team van online strategen, project managers en een flexibele schil van 25 chat agents kunnen wij sinds 2010 praktisch elke klant helpen met onze passie: onze klanten helpen meer te verkopen. Van kleine tot grote organisaties en van structurele ondersteuning tot project- en adviesmatig.


Wat zijn de vereisten om Chat Agent te worden?

Klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn kenmerkende eigenschappen van een Chat Agent. Je beschikt bovendien over commercieel inzicht en bent behendig met communicatie.

Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

Wat bieden wij onze Chat Agents?

  1. Een flexibele en uitdagende baan in een commerciële omgeving
  2. De kans om enorm veel kennis en ervaring te vergaren bij een groot scala aan bedrijven
  3. Een uitgebreide training en actieve ondersteuning bij je werkzaamheden

Is een functie als Chat Agent iets voor jou?

Klik op de groene button om nu te solliciteren.

Solliciteer Direct!