Menu
Conversational Sales

Great Conversations

Verbind, verkoop en verhoog je omzet!

Boek een demo

Smeed het ijzer, wanneer het heet is

Ga aan de slag

Verkoop direct, online!

Jouw website trekt voldoende bezoekers. Waarom zou je met de juiste middelen niet direct  online verkopen? Met de juiste targeting bereik jij iedere bezoeker op het beste moment. Of een bezoeker nu net op je website komt of op het punt staat deze te verlaten, jouw verkoop begint met een optimale targeting. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van verkopen.

VerkoopOnline

Communiceer met jouw bezoekers via ieder gewenst kanaal

Voer gesprekken met jouw bezoekers via livechat, WhatsApp, Facebook Messenger en SMS, allemaal via één centraal platform. Alle kanalen zijn perfect op elkaar afgestemd zodat je gemakkelijk met jouw bezoekers kunt communiceren. Het resultaat: een verhoogde bereikbaarheid zonder verloren tijd!

Kanaal

Verhoog je conversie en verhoog je online sales

Verhoog je conversie en sluit direct online deals. Schakel naadloos van een online gesprek naar een videocall om de koop af te sluiten, of rond deze eenvoudig af in een live chat of WhatsApp-gesprek. Wissel contracten, offertes of andere documenten makkelijk en snel uit. Zo staat er werkelijk niets een verkoop nog in de weg!

Sales

Vraag ons alles!

Wij geven graag het goede voorbeeld als het gaat om customer support. Dus, heb jij vragen of wil je meer informatie? Boek en videocall of chat met een van onze operators!

Wie gaat het doen?

Kies de vorm die bij jou past! Besteed jij het liever uit met Managed Chat, ga jij voor het beste van twee werelden met Hybrid chat of doe je het helemaal zelf?

Managed Chat

Besteed het uit

Met Managed Chat ben jij 24/7 bereikbaar en haal je het meest uit jouw online messaging. De getrainde live chat agents van Bconnect voorzien je van gekwalificeerde leads.

Managed Chat
Hybrid Chat

Chat zelf met backup

Combineer het beste van twee werelden met Hybrid Chat. Voer zelf gesprekken met jouw bezoekers én gebruik het professionele vangnet van Bconnect op piekmomenten of buiten openingstijden.

Hybrid Chat
Live Chat Software

Doe het zelf

Alle communicatiekanalen op één centraal chatplatform. Bereik moeiteloos jouw bezoekers, waar, wanneer en op welk kanaal jij wilt!

Chat Platform

Ga voor ervaring, kwaliteit en resultaat. Ga voor Bconnect

Bij Bconnect geloven wij dat ‘Great Conversations’ leiden tot succes. Om deze ‘Great Conversations’ mogelijk te maken bieden wij bij Bconnect de beste integraties!

  • API  Websolve
  • CDK Global
  • Hexon
  • webhooks
  • API
  • Zapier Integration Conversational Sales

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een demo aan!

Bij Bconnect zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten. Vandaar dat we dat graag geheel vrijblijvend laten zien, zodat ook jij ziet wat we voor jou kunnen betekenen. Waar wacht je nog op?

Welke oplossingen bieden we nog meer?

Leads

Conversational Leads

Met ‘Great Conversations’ kun jij gekwalificeerde leads, razendsnel converteren. De mogelijkheden zijn eindeloos met Conversational Leads.

Meer informatie
Service

Conversational Service

Vriendelijkheid en gastvrijheid zijn begrippen waarmee jij je kunt onderscheiden. Ook online kun jij dit uitstralen; dat doe je met Conversational Service!

Meer informatie
Michael Braak, Marketing Manager Breeman BMW

Met Bconnect ontvangen wij meer leads, een snelle filtering en snellere afhandeling van vragen dan via bijvoorbeeld e-mail. Daarnaast genieten we van verruimde openingstijden die de showrooms overstijgen en dat is zeer wenselijk, daar bevinden zich onze klanten tegenwoordig. Bconnect straalt klantvriendelijkheid uit en ook qua support zijn de mogelijkheden eindeloos. Er wordt snel gereageerd en ze denken met ons mee. Wij zouden Bconnect absoluut aanbevelen!

Wim de Leeuw, Directeur / Register Makelaar Taxateur De Leeuw Groep B.V.

Bconnect Live Chat verzorgt voor De Leeuw Groep een belangrijke uitbreiding van onze ‘bereikbaarheid’ voor de dienstverlening aan onze bestaande klanten én een aanvulling op onze acquisitie in de richting van onze toekomstige klanten. En in de jaren dat wij samenwerken met Bconnect, hebben we nog nooit overwogen om een gesprek met hun concurrentie aan te gaan. En dus vind ik die kwaliteit uitstekend. Want ook in mijn eigen organisatie is goed nooit goed genoeg. Ik zou Bconnect daarom zeker aanbevelen in mijn netwerk, sterker nog, dat is al meermaals gebeurd!

Rick Coreelmont, Commercieel directeur Ruiter Dakkapellen

Bconnect helpt onze bezoekers op een professionele wijze bij het zoeken en navigeren op de website. Ten eerste profiteren wij van de brede inzet van beschikbare uren, ten tweede beschikken de live chat agents over een goed kennisniveau en tot slot worden er duidelijke afspraken gemaakt met het oog op onze doelen. Kortom, wij zullen Bconnect zeker aanbevelen!

Wendy de Liefde, Marketing & Communicatie Medewerker Ploeg Kozijnen

Met Bconnect komen wij snel en eenvoudig in contact met onze websitebezoekers. Met als voordelen een snelle reactie en inhoudelijk de juiste informatie en antwoorden. Het biedt ons daarnaast ook input over veelgestelde vragen waarmee wij de content op onze website verder kunnen optimaliseren. Met de FAQ-database (kennis) weten de live chat agents op veel vragen de juiste antwoorden te geven. En lukt het een live chat agent niet om het antwoord te geven? Dan worden leads keurig doorverwezen naar onze adviseurs. Wij zouden Bconnect zeker aanraden. Korte lijnen qua contactpersonen en service en helder afgesproken doelstellingen.

Eric Hoeks, Office manager van Santvoort Makelaars

Middels de live-chat dienst van Bconnect zijn wij 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 23.00 uur. Wij merken aan onze klanten dat zij dit als zeer prettig ervaren. Met name ook dat ze persoonlijk te woord worden gestaan in de chat en niet door een computer. Er wordt een duidelijk script gehanteerd door de medewerkers en bij onduidelijkheden wordt er direct navraag gedaan om het script aan te passen. Het grote voordeel is dat men bij elke chat probeert een lead te verkrijgen voor een verkoop, taxatie, aankoop of hypotheekgesprek. Door een goede opvolging kunnen wij vele leads omzetten in klanten.
Wij zouden Bconnect zeker aanbevelen.

Kim Loonen, Marketing Manager van Tilburg-Bastianen B.V.

Met Bconnect zijn we in staat om op een laagdrempelige manier 7 dagen in de week tot 23.00 uur bereikbaar te zijn voor onze bezoekers op de websites. Door de hybride constructie kunnen we altijd eerst zelf de chats opvolgen en wanneer we hier geen capaciteit voor hebben, pakt Bconnect de chat over, waardoor we ten alle tijden onze bezoekers te woord kunnen staan en kunnen helpen. De service ervaar ik als zeer prettig. De live chat agents proberen continue de kennis van ons bedrijf te vergroten door het aanvullen van de kennisbank. Verder zijn zij vriendelijk en behulpzaam naar onze bezoekers toe. Kortom, ik zou Bconnect zeker aanbevelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een demo aan!

Bij Bconnect zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten. Vandaar dat we dat graag geheel vrijblijvend laten zien, zodat ook jij ziet wat we voor jou kunnen betekenen. Waar wacht je nog op?