Menu

Hybrid chat

Wil jij zelf chatten en tóch genieten van alle voordelen die Bconnect biedt? Kies dan voor hybrid chat. Jij voert zelf alle gesprekken met professionele back-up van de Bconnect live chat operators. Kun jij een gesprek niet binnen 20 seconden oppakken, omdat je druk bent met andere zaken? Geen probleem, dan zorgen onze live chat agents voor een correcte opvolging. Zo heb jij de controle, maar geniet je ook van alle voordelen!

Boek een demo

Sla de handen ineen met Hybrid Chat

Ga aan de slag

De magie van Hybrid Chat

Wil jij de touwtjes nog een beetje in handen houden? Dat is natuurlijk geen probleem. Daarvoor is er Hybrid Chat. Daarmee voer jij de gesprekken en geniet je van professionele backup van onze Live Chat Agents. Deze backup staat voor je klaar als jij bijvoorbeeld niet de capaciteit hebt, druk bent met telefoontjes, maar natuurlijk ook in de avonden en weekenden.

De magie van Hybrid Chat

Het beste van twee werelden

Je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Met hybrid chat van Bconnect combineer jij naelijk het beste van twee werelden. Voer zelf chatgesprekken op momenten die jij wenst en laat daarbuiten Bconnect het werk doen. En, is het druk, gaat de telefoon of zijn jouw medewerkers afwezig? Dan staan onze getrainde live chat agents klaar om jouw bezoekers op te vangen. Op die manier behoud je de controle en ben je toch altijd bereikbaar. Omdat iedere onderneming uniek is, zorgen wij ervoor dat de hybrid chat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Het beste van twee werelden met Hybrid Chat

De voordelen van Hybrid Chat

Profiteer van de flexibiliteit van Hybrid Chat Flexibiliteit

Geniet van de flexibiliteit van hybrid chat. Jij voert zelf de gesprekken, en als de telefoon gaat? Dan staan de live agents klaar als vangnet!

Flexibiliteit
Geniet van professionele back up met Hybrid Chat Backup

Onze getrainde live chat agents vormen jouw vangnet, wanneer jij dat nodig hebt. ‘s Avonds, in het weekend, of op specifieke momenten overdag; onze live chat agents staan 7 dagen per week tot 23:00 klaar om jouw bezoekers te woord te staan.

Backup
Vergroot je bereikbaarheid met Hybrid Chat Bereikbaarheid

Jij bent bijna altijd bereikbaar met hybrid chat. Chat waar en wanneer jij wil zelf met jouw bezoekers. Geniet daarnaast op gezette tijden van het vangnet van Bconnect!

Bereikbaarheid

Vraag ons alles!

Wij geven graag het goede voorbeeld als het gaat om customer support. Dus, heb jij vragen of wil je meer informatie? Boek en videocall of chat met een van onze operators!

Welke diensten kunnen we nog meer bieden?

Kijk naast Hybrid Chat ook eens maar Managed Chat

Besteed het uit

Met Managed Chat ben jij 24/7 bereikbaar en haal je het meest uit jouw online messaging. De getrainde live chat agents van Bconnect voorzien je van gekwalificeerde leads.

Managed Chat
Kijk naast Hybrid Chat ook eens maar Managed Chat

Doe het zelf

Alle communicatiekanalen op één centraal chatplatform. Bereik moeiteloos jouw bezoekers, waar, wanneer en op welk kanaal jij wilt!

Messaging Platform
Michael Braak, Marketing Manager Breeman BMW

Met Bconnect ontvangen wij meer leads, een snelle filtering en snellere afhandeling van vragen dan via bijvoorbeeld e-mail. Daarnaast genieten we van verruimde openingstijden die de showrooms overstijgen en dat is zeer wenselijk, daar bevinden zich onze klanten tegenwoordig. Bconnect straalt klantvriendelijkheid uit en ook qua support zijn de mogelijkheden eindeloos. Er wordt snel gereageerd en ze denken met ons mee. Wij zouden Bconnect absoluut aanbevelen!

Wim de Leeuw, Directeur / Register Makelaar Taxateur De Leeuw Groep B.V.

Bconnect Live Chat verzorgt voor De Leeuw Groep een belangrijke uitbreiding van onze ‘bereikbaarheid’ voor de dienstverlening aan onze bestaande klanten én een aanvulling op onze acquisitie in de richting van onze toekomstige klanten. En in de jaren dat wij samenwerken met Bconnect, hebben we nog nooit overwogen om een gesprek met hun concurrentie aan te gaan. En dus vind ik die kwaliteit uitstekend. Want ook in mijn eigen organisatie is goed nooit goed genoeg. Ik zou Bconnect daarom zeker aanbevelen in mijn netwerk, sterker nog, dat is al meermaals gebeurd!

Wendy de Liefde, Marketing & Communicatie Medewerker Ploeg Kozijnen

Met Bconnect komen wij snel en eenvoudig in contact met onze websitebezoekers. Met als voordelen een snelle reactie en inhoudelijk de juiste informatie en antwoorden. Het biedt ons daarnaast ook input over veelgestelde vragen waarmee wij de content op onze website verder kunnen optimaliseren. Met de FAQ-database (kennis) weten de live chat agents op veel vragen de juiste antwoorden te geven. En lukt het een live chat agent niet om het antwoord te geven? Dan worden leads keurig doorverwezen naar onze adviseurs. Wij zouden Bconnect zeker aanraden. Korte lijnen qua contactpersonen en service en helder afgesproken doelstellingen.

Rick Coreelmont, Commercieel directeur Ruiter Dakkapellen

Bconnect helpt onze bezoekers op een professionele wijze bij het zoeken en navigeren op de website. Ten eerste profiteren wij van de brede inzet van beschikbare uren, ten tweede beschikken de live chat agents over een goed kennisniveau en tot slot worden er duidelijke afspraken gemaakt met het oog op onze doelen. Kortom, wij zullen Bconnect zeker aanbevelen!

Eric Hoeks, Office manager van Santvoort Makelaars

Middels de live-chat dienst van Bconnect zijn wij 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 23.00 uur. Wij merken aan onze klanten dat zij dit als zeer prettig ervaren. Met name ook dat ze persoonlijk te woord worden gestaan in de chat en niet door een computer. Er wordt een duidelijk script gehanteerd door de medewerkers en bij onduidelijkheden wordt er direct navraag gedaan om het script aan te passen. Het grote voordeel is dat men bij elke chat probeert een lead te verkrijgen voor een verkoop, taxatie, aankoop of hypotheekgesprek. Door een goede opvolging kunnen wij vele leads omzetten in klanten.
Wij zouden Bconnect zeker aanbevelen.

Kim Loonen, Marketing Manager van Tilburg-Bastianen B.V.

Met Bconnect zijn we in staat om op een laagdrempelige manier 7 dagen in de week tot 23.00 uur bereikbaar te zijn voor onze bezoekers op de websites. Door de hybride constructie kunnen we altijd eerst zelf de chats opvolgen en wanneer we hier geen capaciteit voor hebben, pakt Bconnect de chat over, waardoor we ten alle tijden onze bezoekers te woord kunnen staan en kunnen helpen. De service ervaar ik als zeer prettig. De live chat agents proberen continue de kennis van ons bedrijf te vergroten door het aanvullen van de kennisbank. Verder zijn zij vriendelijk en behulpzaam naar onze bezoekers toe. Kortom, ik zou Bconnect zeker aanbevelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een demo aan!

Bij Bconnect zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten. Vandaar dat we dat graag geheel vrijblijvend laten zien, zodat ook jij ziet wat we voor jou kunnen betekenen. Waar wacht je nog op?