Hydrid Live Chat doe je bij Bconnect Live Chat
arrow_drop_up arrow_drop_down

Service, Bereikbaarheid en Zekerheid 

Ontdek de voordelen van Hybrid Live Chat..

"Uw website bezoekers hebben vragen en willen graag direct online verder worden geholpen"

De gemiddelde website conversie is slechts 3%. Dat betekent dat 97% van uw website bezoekers maand in maand uit niet tot actie overgaan. Met Hybrid Live Chat staan uw eigen medewerkers klaar voor uw bezoekers en helpen zij uw bezoekers direct online verder. Wanneer uw medewerkers offline zijn (bijv: buiten openingsuren) of te druk zijn om nieuwe gesprekken op te pakken wordt de chat automatisch doorgezet naar onze operators. Wij helpen dan vervolgens uw bezoeker verder, maken inzichtelijk wie zij zijn, wat zij willen en hoe u ze later tot  nieuwe klant kan maken.


Wat kunt u verwachten van Hybrid Live Chat...

 • Wij zijn online wanneer uw medewerkers offline zijn
 • Grotere bereikbaarheid, 7 dagen per week tot 23.00 uur online
 • Combinatie met een getrainde chatbot mogelijk
 • Direct Online Service, wij antwoorden binnen 20 seconden zodra een chat naar ons wordt doorgezet
 • Vergroot de klanttevredenheid, iedereen wil direct geholpen worden
 • Voordelig en effectief heeft u uw eigen online klantenservice
 • 25% meer leads uit uw website 

Wilt u meer informatie? Wij bellen u graag terug

 • Nummer invoeren volgens: (###) ###-####

Enkele voordelen van Hybrid Live Chat

Altijd beschikbaar voor uw website bezoekers

Met Hybrid Live Chat bent u altijd beschikbaar voor uw website bezoekers. Binnenkomende chats komen eerst bij uw eigen medewerkers terecht. Wanneer zij aan de telefoon zijn met iemand anders, te veel chats hebben lopen op het moment of simpelweg offline zijn (bijvoorbeeld buiten openingsuren) staan onze Bconnect operators voor u klaar om de chats direct voor u op te pakken. Zo ontvangen uw bezoekers altijd de service die zij verdienen!

Chat op tijden dat het u schikt

Uw medewerkers kunnen zelf bepalen wanneer zij online of offline zijn. Wanneer uw medewerkers offline zijn komen chats direct binnen bij onze Bconnect operators.

Altijd directe online service

Wanneer uw medewerkers niet binnen 20 seconden reageren op een binnenkomende chat wordt de chat automatisch ook beschikbaar gemaakt voor Bconnect operators. Op die manier wordt uw bezoeker altijd direct verder geholpen.

Over Bconnect Live Chat

Sinds 2010 helpen wij vele bedrijven meer te verkopen door de bezoekers op hun website te helpen bij het zoeken, vinden, kiezen en beslissen.

Met een vast team van online strategen, project managers en een flexibele schil van 35 chat operators kunnen wij sinds 2010 praktisch elke klant helpen met onze passie: onze klanten helpen meer te verkopen. Van kleine tot grote organisaties en van structurele ondersteuning tot project- en adviesmatig.

Maatwerk, optimalisatie en persoonlijke aandacht zijn onze speerpunten. Wij kijken er naar uit om ook met u een succesvolle samenwerking op te zetten!

Waarom kiest u voor ons?

 • Maatwerk oplossingen
 • 9 Jaar ervaring
 • 500+ succesvolle live chat implementaties
 • Uitgebreide ervaring in verschillende branches
 • Meertalig: Nederlands, Engels, Duits en Frans
 • U ontvangt alleen gekwalificeerde Sales Leads
 • 7 dagen per week bereikbaar tot 23.00 uur

Enkele klanten aan het woord...

Wij maken gebruik van Hybrid Live Chat van Bconnect. Wij vinden dit erg prettig werken omdat we nu het beste van twee werelden verenigen. Altijd bereikbaar zowel overdag als buiten openingsuren. Wanneer we druk zijn kunnen de Bconnect Operators altijd de binnenkomende chats tijdig oppakken en de bezoekers netjes verder helpen.


Hybrid Live Chat

Leo Bax- Directeur Bax Houthandel

Wij zijn erg tevreden met de Hybrid Live Chat. Niet alleen genereren wij zelf meer leads uit de website met onze eigen mensen maar met Bconnect als support functie weten we nog meer uit onze website te halen. Ze helpen niet alleen erg goed onze bezoekers verder maar weten ook altijd kwalitatief goede leads af te leveren. Petje af!Hybrid Live Chat

Luc Visser -Marketing manager Molenaar.nl

Hybrid live chat

Wilt u ook starten met Hybrid Live Chat?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wij gebruiken cookies!