Menu

Live Chat Agents

Breng jouw organisatie naar een hoger niveau, gebruik live chat agents! Met live chat agents voorzie jij jouw gesprekken van kwaliteit, vergroot jij jouw bereikbaarheid en behoud jij de nodige capaciteit op de vloer. De juiste persoon op de juiste plek, dat is efficiëntie.

Boek een demo

Live chat agents, hoe gaan ze te werk?

Ga aan de slag

Kwaliteit

Zoek jij de beste live chat agents? Dan ben je bij Bconnect aan het juiste adres! Met ruim 100 uur betaalde training worden onze meertalige operators namelijk optimaal klaargestoomd om het beste resultaat te behalen voor jouw onderneming. Dus, wil jij meer leads, online verkopen of meer service? Onze live chat agents zetten zich volledig in voor jouw doelstelling!

Profiteer van de kwaliteit van Live Agents

Bereikbaarheid

Met live chat agents vergroot jij jouw bereikbaarheid gemiddeld met 120%! Dat doen wij met de hulp van onze getrainde live chat agents die 7 dagen per week tot 23.00 tot jouw beschikking staan, ook in het weekend! Wij weten namelijk dat jouw potentiële klanten ook ’s avonds en in het weekend op onderzoek gaan en jij wil deze klanten toch niet mislopen?

Bereikbaarheid

Capaciteit

Vergroot je capaciteit met live chat agents van Bconnect. In de eerste plaats vangen onze live chat agents jouw online bezoekers op en wij voorzien voor de leads vervolgens van een naadloze transitie naar jouw verkopers. Kortom, de juiste mensen op de juiste plek, voor een efficiënte bedrijfsvoering en optimaal resultaat.

Vergroot jouw capaciteit met Live Agents

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een demo aan!

Bij Bconnect zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten. Vandaar dat we dat graag geheel vrijblijvend laten zien, zodat ook jij ziet wat we voor jou kunnen betekenen. Waar wacht je nog op?

De resultaten van onze Live Chat Agents spreken voor zich

Leads
25%

Leads

Bereik
120%

Extra bereikbaarheid

CSAT
8.7

Klanttevredenheid

Welke mogelijkheden bieden we nog meer?

Chatbots

Chatbots

Wil jij liever gebruik maken van geautomatiseerde klantenservice? In dat geval zijn chatbots de uitkomst!

Meer informatie
Omnichannel

Omnichannel

Wil jij meer dan één kanaal gebruiken? Geen probleem! Het platform van Bconnect is erop ingericht om alle kanalen op één plek samen te laten komen.

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

Benieuwd wat onze klanten vinden? Lees het zelf.

Michael Braak, Marketing Manager Breeman BMW

Met Bconnect ontvangen wij meer leads, een snelle filtering en snellere afhandeling van vragen dan via bijvoorbeeld e-mail. Daarnaast genieten we van verruimde openingstijden die de showrooms overstijgen en dat is zeer wenselijk, daar bevinden zich onze klanten tegenwoordig. Bconnect straalt klantvriendelijkheid uit en ook qua support zijn de mogelijkheden eindeloos. Er wordt snel gereageerd en ze denken met ons mee. Wij zouden Bconnect absoluut aanbevelen!

Wim de Leeuw, Directeur / Register Makelaar Taxateur De Leeuw Groep B.V.

Bconnect Live Chat verzorgt voor De Leeuw Groep een belangrijke uitbreiding van onze ‘bereikbaarheid’ voor de dienstverlening aan onze bestaande klanten én een aanvulling op onze acquisitie in de richting van onze toekomstige klanten. En in de jaren dat wij samenwerken met Bconnect, hebben we nog nooit overwogen om een gesprek met hun concurrentie aan te gaan. En dus vind ik die kwaliteit uitstekend. Want ook in mijn eigen organisatie is goed nooit goed genoeg. Ik zou Bconnect daarom zeker aanbevelen in mijn netwerk, sterker nog, dat is al meermaals gebeurd!

Wendy de Liefde, Marketing & Communicatie Medewerker Ploeg Kozijnen

Met Bconnect komen wij snel en eenvoudig in contact met onze websitebezoekers. Met als voordelen een snelle reactie en inhoudelijk de juiste informatie en antwoorden. Het biedt ons daarnaast ook input over veelgestelde vragen waarmee wij de content op onze website verder kunnen optimaliseren. Met de FAQ-database (kennis) weten de live chat agents op veel vragen de juiste antwoorden te geven. En lukt het een live chat agent niet om het antwoord te geven? Dan worden leads keurig doorverwezen naar onze adviseurs. Wij zouden Bconnect zeker aanraden. Korte lijnen qua contactpersonen en service en helder afgesproken doelstellingen.

Rick Coreelmont, Commercieel directeur Ruiter Dakkapellen

Bconnect helpt onze bezoekers op een professionele wijze bij het zoeken en navigeren op de website. Ten eerste profiteren wij van de brede inzet van beschikbare uren, ten tweede beschikken de live chat agents over een goed kennisniveau en tot slot worden er duidelijke afspraken gemaakt met het oog op onze doelen. Kortom, wij zullen Bconnect zeker aanbevelen!

Eric Hoeks, Office manager van Santvoort Makelaars

Middels de live-chat dienst van Bconnect zijn wij 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur. Wij merken aan onze klanten dat zij dit als zeer prettig ervaren. Met name ook dat ze persoonlijk te woord worden gestaan in de chat en niet door een computer. Er wordt een duidelijk script gehanteerd door de medewerkers en bij onduidelijkheden wordt er direct navraag gedaan om het script aan te passen. Het grote voordeel is dat men bij elke chat probeert een lead te verkrijgen voor een verkoop, taxatie, aankoop of hypotheekgesprek. Door een goede opvolging kunnen wij vele leads omzetten in klanten.
Wij zouden Bconnect zeker aanbevelen.

Kim Loonen, Marketing Manager van Tilburg-Bastianen B.V.

Met Bconnect zijn we in staat om op een laagdrempelige manier 7 dagen in de week tot 23.00 uur bereikbaar te zijn voor onze bezoekers op de websites. Door de hybride constructie kunnen we altijd eerst zelf de chats opvolgen en wanneer we hier geen capaciteit voor hebben, pakt Bconnect de chat over, waardoor we ten alle tijden onze bezoekers te woord kunnen staan en kunnen helpen. De service ervaar ik als zeer prettig. De live chat agents proberen continue de kennis van ons bedrijf te vergroten door het aanvullen van de kennisbank. Verder zijn zij vriendelijk en behulpzaam naar onze bezoekers toe. Kortom, ik zou Bconnect zeker aanbevelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een demo aan!

Bij Bconnect zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten. Vandaar dat we dat graag geheel vrijblijvend laten zien, zodat ook jij ziet wat we voor jou kunnen betekenen. Waar wacht je nog op?