Menu
Live Chat uitbesteden

Great Conversations

Bied de snelheid en kwaliteit met Live Chat

Boek een demo

Betere service, meer leads, meer nieuwe klanten

Ga aan de slag

Live chat uitbesteden, waarom?

Bezoekers op jouw website hebben vragen, of twijfels. Ze zijn op zoek naar bevestiging en en naar antwoorden. Het liefst zo snel mogelijk. De wereld hangt tegenwoordig van ongeduld aan elkaar. Welke bezoekers nemen contact met jou op? Hoe komen zij zo snel mogelijk met jou in contact? Moeten zij hiervoor mailen, bellen of een formulier invullen? Live chat biedt de oplossing!

Waarom zou je live chat uitbesteden?

Live chat uitbesteden bij Bconnect

Met live chat wachten wij niet tot de consument zelf actie onderneemt. Wij benaderen de bezoekers op jouw website direct, proactief. De bezoeker kan direct zijn of haar vragen stellen. Door onze snelle respons wordt de lead warm gehouden. Wij specificeren de wensen en behoeften. Daardoor zorgen wij voor een volledige verslaglegging. Je kunt daarna zelf contact opnemen met de bezoekers wanneer het jou uitkomt.

Live chat uitbesteden doe je bij Bconnect

De voordelen van Live Chat uitbesteden

Live chat uitbesteden bij Bconnect staat voor kwaliteit Kwaliteit

Door live chat uit te besteden, garandeer jij kwaliteit. Verhoog het klantvertrouwen en de respons exponentieel.

Kwaliteit
Vergroot je bereikbaarheid door live chat uitbesteden Bereikbaarheid

Met live chat ben jij 7 dagen per week bereikbaar tot 23.00 uur. Bied jouw bezoekers een luisterend oor op ieder moment van de dag.

Bereikbaarheid
Geniet van support met live chat uitbesteden Support

Wij zijn geen dienst of een product. Wij zijn een partner. Jij krijgt dus altijd de beste support. Het beste resultaat, dat staat voorop.

Support

Vraag ons alles!

Wij geven graag het goede voorbeeld als het gaat om customer support. Dus, heb jij vragen of wil je meer informatie? Boek en videocall of chat met een van onze operators!

De resultaten van Bconnect spreken voor zich

Meer leads met live chat uitbesteden
25%

meer leads

Gekwalificeerde leads met live chat uitbesteden
100%

Gekwalificeerde leads

Hogere klanttevredenheid met live chat uitbesteden
8.7

Klanttevredenheid

Leadcalculculator

Aantal bezoekers per maand
0
0
aantal leads
Vraag naar de kosten per lead

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een demo aan!

Bij Bconnect zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten. Vandaar dat we dat graag geheel vrijblijvend laten zien, zodat ook jij ziet wat we voor jou kunnen betekenen. Waar wacht je nog op?

Live Chat, welke vorm past bij jou?

Besteed het uit

Maak je niet langer zorgen om jouw support, leadgeneratie en online verkopen. Door gebruik te maken van Managed Chat nemen wij dat allemaal uit handen! Jij kunt je dus focussen op hetgeen dat jij het liefste doet, de passie voor jouw onderneming.

Managed Chat
Live Chat uitbesteden met Managed Chat

Chat zelf met backup

Wil jij de touwtjes nog een beetje in handen houden? Dat is natuurlijk geen probleem. Daarvoor is er Hybrid Chat. Daarmee voer jij de gesprekken en geniet je van professionele backup van onze Live Chat Agents. Deze backup staat voor je klaar als jij bijvoorbeeld niet de capaciteit hebt, druk bent met telefoontjes, maar natuurlijk ook in de avonden en weekenden.

Hybrid Chat
Live Chat Software voor live chat uitbesteden

Doe het zelf

Geniet van volledige vrijheid met onze Live Chat Software. Wij zorgen dat de Live Chat Software er volledig op is gericht om het beste resultaat te behalen voor jouw organisatie. Dat wil zeggen dat je gebruik maakt van de juiste integraties, de juiste indeling en de juiste afstelling. Kortom, het is jouw Live Chat Software, met een beetje Bconnect.

Chat Platform
Live Chat Software voor live chat uitbesteden
Michael Braak, Marketing Manager Breeman BMW

Met Bconnect ontvangen wij meer leads, een snelle filtering en snellere afhandeling van vragen dan via bijvoorbeeld e-mail. Daarnaast genieten we van verruimde openingstijden die de showrooms overstijgen en dat is zeer wenselijk, daar bevinden zich onze klanten tegenwoordig. Bconnect straalt klantvriendelijkheid uit en ook qua support zijn de mogelijkheden eindeloos. Er wordt snel gereageerd en ze denken met ons mee. Wij zouden Bconnect absoluut aanbevelen!

Wim de Leeuw, Directeur / Register Makelaar Taxateur De Leeuw Groep B.V.

Bconnect Live Chat verzorgt voor De Leeuw Groep een belangrijke uitbreiding van onze ‘bereikbaarheid’ voor de dienstverlening aan onze bestaande klanten én een aanvulling op onze acquisitie in de richting van onze toekomstige klanten. En in de jaren dat wij samenwerken met Bconnect, hebben we nog nooit overwogen om een gesprek met hun concurrentie aan te gaan. En dus vind ik die kwaliteit uitstekend. Want ook in mijn eigen organisatie is goed nooit goed genoeg. Ik zou Bconnect daarom zeker aanbevelen in mijn netwerk, sterker nog, dat is al meermaals gebeurd!

Wendy de Liefde, Marketing & Communicatie Medewerker Ploeg Kozijnen

Met Bconnect komen wij snel en eenvoudig in contact met onze websitebezoekers. Met als voordelen een snelle reactie en inhoudelijk de juiste informatie en antwoorden. Het biedt ons daarnaast ook input over veelgestelde vragen waarmee wij de content op onze website verder kunnen optimaliseren. Met de FAQ-database (kennis) weten de live chat agents op veel vragen de juiste antwoorden te geven. En lukt het een live chat agent niet om het antwoord te geven? Dan worden leads keurig doorverwezen naar onze adviseurs. Wij zouden Bconnect zeker aanraden. Korte lijnen qua contactpersonen en service en helder afgesproken doelstellingen.

Rick Coreelmont, Commercieel directeur Ruiter Dakkapellen

Bconnect helpt onze bezoekers op een professionele wijze bij het zoeken en navigeren op de website. Ten eerste profiteren wij van de brede inzet van beschikbare uren, ten tweede beschikken de live chat agents over een goed kennisniveau en tot slot worden er duidelijke afspraken gemaakt met het oog op onze doelen. Kortom, wij zullen Bconnect zeker aanbevelen!

Eric Hoeks, Office manager van Santvoort Makelaars

Middels de live-chat dienst van Bconnect zijn wij 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 23.00 uur. Wij merken aan onze klanten dat zij dit als zeer prettig ervaren. Met name ook dat ze persoonlijk te woord worden gestaan in de chat en niet door een computer. Er wordt een duidelijk script gehanteerd door de medewerkers en bij onduidelijkheden wordt er direct navraag gedaan om het script aan te passen. Het grote voordeel is dat men bij elke chat probeert een lead te verkrijgen voor een verkoop, taxatie, aankoop of hypotheekgesprek. Door een goede opvolging kunnen wij vele leads omzetten in klanten.
Wij zouden Bconnect zeker aanbevelen.

Kim Loonen, Marketing Manager van Tilburg-Bastianen B.V.

Met Bconnect zijn we in staat om op een laagdrempelige manier 7 dagen in de week tot 23.00 uur bereikbaar te zijn voor onze bezoekers op de websites. Door de hybride constructie kunnen we altijd eerst zelf de chats opvolgen en wanneer we hier geen capaciteit voor hebben, pakt Bconnect de chat over, waardoor we ten alle tijden onze bezoekers te woord kunnen staan en kunnen helpen. De service ervaar ik als zeer prettig. De live chat agents proberen continue de kennis van ons bedrijf te vergroten door het aanvullen van de kennisbank. Verder zijn zij vriendelijk en behulpzaam naar onze bezoekers toe. Kortom, ik zou Bconnect zeker aanbevelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een demo aan!

Bij Bconnect zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten. Vandaar dat we dat graag geheel vrijblijvend laten zien, zodat ook jij ziet wat we voor jou kunnen betekenen. Waar wacht je nog op?