Live Chat Uitbesteden? Meer Leads en de Beste Service met Bconnect!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Live chat uitbesteden zodat uw bezoekers direct geholpen worden


Betere service, meer leads, meer nieuwe klanten


Live Chat Uitbesteden bij Bconnect

Waarom Live chat uitbesteden bij Bconnect?

Het resultaat van verschillende on- en offline marketing activiteiten zijn veel potentiele klanten op jouw website. Echter oriënteren deze duizenden bezoekers zich geheel anoniem op jouw producten of dienst. Het is vaak nog maar de vraag of deze bezoekers überhaupt contact opnemen. Daarnaast is vaak de vraag of het duidelijk is op welke wijze dit mogelijk is. Moeten de bezoekers emaillen, bellen of een formulier invullen? 

Voordelen van Live Chat uitbesteden

Bezoekers wensen vaak direct antwoord. Live Chat maakt dit mogelijk

Direct de dialoog aangaan met (potentiele) klanten

Meer klantvertrouwen door snelle afhandeling vragen

Behaal 25% meer leads met Live Chat

Bezoekers van uw website willen vaak direct antwoord

Bezoekers van websites hebben vragen, of twijfels. En ze zijn op zoek naar bevestiging. Ze willen gevonden hebben wat ze zochten. Liefst zo snel mogelijk. De wereld hangt tegenwoordig van ongeduld aan elkaar.

Door het uitbesteden van Live Chat direct een proactief gesprek

Wij wachten niet tot de consument zelf actie onderneemt. Direct dagen bij uw bezoekers uit om op jouw website een proactieve houding aan te nemen. De bezoeker kan direct zijn of haar vragen stellen, door onze snelle respons wordt de lead warm gehouden. Doordat wij vragen om de contactgegevens zorgen wij voor uitgebreide verslaggeving. Daarna kunt u altijd zelf contact opnemen met de bezoekers waar het u uitkomt.

Door Live Chat uit te besteden 25% meer leads

Door het uitbesteden van Live chat bij Bconnect krijgt u meer klantvertrouwen en een exponentieel hogere respons. Wij verschaffen uitmuntende service en leveren u kwalitatief hoge leads. Hierdoor kan naast de omzet door u huidige klanten ook de omzet door nieuwe klanten een grote groei doormaken.

Interesse in Live Chat uitbesteden?

Live chat uitbesteden is de oplossing als u graag wilt genieten van de voordelen van Live chat, maar niet de expertise heeft om dit zelf uit te voeren. Uw medewerkers dienen getraind te worden in dienstverlening en service gerichtheid. Daarnaast dienen uw medewerkers bereid te zijn ook buiten de reguliere openingstijden te werken. Als het voeren van gesprekken niet bij het takenpakket hoort van uw medewerkers dan is het dus aan te raden de Live Chat uit te besteden. Daarnaast is het altijd prettig als u verzekerd bent dat de Live Chat uitgevoerd wordt door zeer ervaren chat operators die de klantenservice en leadgeneratie voor hun rekening nemen. Het is tevens mogelijk om de live chat te combineren met onze getrainde Chatbot voor een snelle service en ruimere openingstijden. Onze opdrachtgevers besteden daarom de Live Chat graag aan ons uit. Chat met ons en leer meer over Live Chat en wat het voor u kan betekenen. 


Binnen 10- 15 minuten kan een van onze account managers u meer uitleg geven over de voordelen van Live Chat binnen uw organisatie. Op basis van uw bezoekersaantallen wordt een schatting geven over de hoeveelheid chats, leads en orders u kunt verwachten per maand. Daarnaast kunt u altijd telefonische contact opnemen of direct een offerte aanvragen.

Live chat uitbesteden

25% Meer leads

Betere service, Meer Leads

Live chat uitbesteden

Grotere bereikbaarheid

7 dagen per week bereikbaar tot 23.00 uur

Live chat uitbesteden

Hogere klanttevredenheid

96% positieve beoordelingen van bezoekers

Live chat uitbesteden

Kwalitatieve service

Alleen getrainde operators op uw website

Live chat uitbesteden

100% Transparantie

Volledig inzicht in gevoerde chats

Live chat uitbesteden

Betere service

Uw bezoekers worden direct online verder geholpen

Live chat uitbesteden

Meer nieuwe klanten

Meer contact met potentiële klanten

Live chat uitbesteden

Eigen klantenservice

Voordelig en efficiënt uw eigen online klantenservice

Live chat uitbesteden

Maatwerk

Volledige ontzorging van A-Z

"Uw website bezoekers hebben vragen en willen graag direct online verder worden geholpen"

De gemiddelde website conversie is slechts 3%. Dat betekent dat 97% van uw website bezoekers maand in maand uit niet tot actie overgaan. Door Live Chat uit te besteden helpen wij uw bezoekers direct online verder en maken wij inzichtelijk wie zij zijn, wat zij willen en hoe u ze direct verder kan helpen.


Wat kunt u verwachten van Live Chat Uitbesteden.

 • 25% meer leads uit uw website bezoekers
 • Grotere bereikbaarheid, 7 dagen per week tot 23.00 uur online
 • Direct Online Service, wij antwoorden binnen 20 seconden
 • Vergroot de klanttevredenheid, iedereen wil direct geholpen worden
 • Voordelig en effectief heeft u uw eigen online klantenservice
 • Focus: wij bemannen de chat u sluit de deals

Wilt u meer informatie? Wij bellen u graag terug

 • Nummer invoeren volgens: (###) ###-####

Welke live chat mogelijkheden zijn er?

Managed Live Chat

U kan de bemanning van de live chat volledig aan ons uitbesteden. Wij noemen dit Managed Live Chat.


Hybrid Live Chat

U of uw collega's kunnen zelf chatten en daarnaast ook bereikbaar zijn buiten openingsuren met Bconnect. Wij noemen dit Hybrid Live Chat.

Live Chat Uitbesteden in 73 seconden

Over Bconnect Live Chat

Sinds 2010 helpen wij vele bedrijven meer te verkopen door de bezoekers op hun website te helpen bij het zoeken, vinden, kiezen en beslissen.

Met een vast team van online strategen, project managers en een flexibele schil van 35 chat operators kunnen wij sinds 2010 praktisch elke klant helpen met onze passie: onze klanten helpen meer te verkopen. Van kleine tot grote organisaties en van structurele ondersteuning tot project- en adviesmatig.

Maatwerk, optimalisatie en persoonlijke aandacht zijn onze speerpunten. Wij kijken er naar uit om ook met u een succesvolle samenwerking op te zetten!

Waarom kiest u voor ons?

 • Maatwerk oplossingen
 • 9 Jaar ervaring
 • 500+ succesvolle live chat implementaties
 • Uitgebreide ervaring in verschillende branches
 • Meertalig: Nederlands, Engels, Duits en Frans
 • U ontvangt alleen gekwalificeerde Sales Leads
 • 7 dagen per week bereikbaar tot 23.00 uur

Enkele klanten aan het woord...

"Ik bevestig dat B2B Live Chat een geweldige tool is op onze site en veel meer leads genereert. Je komt er tegenover de buitenwereld heel professioneel mee over. De klanten die ze bemiddelen zijn werkelijk potentiële klanten waarmee we winst maken. Ik hoor alleen maar positieve reacties van onze klanten van de live chat service. Ik kan het aan iedereen aanbevelen die genoeg bezoekers hebben op hun site!"

Live chat uitbesteden

Frederic Faure - Zaakvoerder Laserontharing.be

"Hele goede dienstverlening, erg tevreden! Onze website bezoekers worden goed en snel verder geholpen op de website. Feedback betreffende chats wordt vrijwell direct opgevolgd. Wij hebben de dienstverlening reeds aangeraden bij andere bedrijven en zullen dit ook zeker blijven doen!"Live chat uitbesteden

Dirk Gypen - Zaakvoerder Dixys.com

"Top dienstverlening! 95% van alle leads die binnenkomen via de chat zijn zeer waardevol! Ik zou Bconnect Live Chat zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Live chat uitbesteden

Ruben Temmerman - Bouwdroger.com


Wij zijn zeer tevreden over Managed Live Chat. Onze bezoekers worden 7 dagen per week snel verder geholpen en de leads die wij ontvangen zijn stuk voor stuk goed gekwalificeerd en interessant! Mijn verkopers kunnen zich op deze manier echt focussen op het binnenhalen van deals en minder op service gerichte vragen. Kortom, zeker een aanrader!

Live chat uitbesteden

Rick Coreelmont - Commercieel Directeur

Ruiter Dakkapellen

Live chat uitbesteden

Wilt u ook uw live chat uitbesteden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wij gebruiken cookies!