Page content

Chat Operators Gezocht!

Bconnect is hiring! Als groeiende organisatie actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland zijn wij opzoek naar nieuwe chat operators. Wil jij commerciële ervaring opdoen, voldoening halen uit het helpen en verbeteren van de klantervaring op de website van onze opdrachtgevers en daarnaast genieten van de vrijheden wat de baan als chat operator met zich mee brengt? Dan zien wij graag jou sollicitatie tegemoet voor beoordeling.

Hoe ziet ons sollicitatieproces eruit?

Chat operator is een baan met vele verantwoordelijkheden. Je verzorgt namelijk de klantenservice en leadgeneratie van onze opdrachtgevers en zult ook namens onze opdrachtgevers chatten. Wij hebben daarom enkele verplichte eisen waar chat operators van Bconnect aan moeten voldoen voor wij ze uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Ons sollicitatieproces bestaat uit 3 sollicitatiegesprekken. Het 1ste gesprek zal plaatsvinden via onze live chat functie en is vergelijkbaar met een gesprek wat je normaal gesproken op locatie bij een bedrijf zou voeren. Is het gesprek positief dan zien wij je graag in de 2e ronde welke plaats zal vinden via Skype. Tijdens het 2e gesprek zal je kennismaken en dieper ingaan op de functie van chat operator. De 3e en laatste ronde zal je een chatcase voeren. Tijdens de chatcase zal je met onze projectmanager oefenchats voeren. Onze projectmanager zal de websitebezoeker naspelen en kijken hoe je omgaat met situaties welke kunnen voorkomen tijdens de baan als chat operator. Is de 3e ronde ook positief dan zullen wij je uitnodigen voor een 20 uur durende training om je klantkennis en chat technieken te leren. De betaalde training kan zowel online als bij ons op kantoor in Amsterdam plaatsvinden. Dit is afhankelijk van je woonplaats.

Hoelang duurt het sollicitatieproces?

De duur van ons sollicitatieproces is volledig afhankelijk van de sollicitant. Ben jij veel beschikbaar en heb je alle tijd om de sollicitatiegesprekken te voeren? Dan is het mogelijk om alle gesprekken in 1 week af te ronden en je trainingsperiode snel te beginnen. Ben jij minder beschikbaar door bijvoorbeeld vakantie of tentamens dan zal het proces iets langer duren. Wij zullen dan samen met jou meedenken en kijken hoe we het sollicitatieproces zo kort mogelijk kunnen houden zodat jij snel aan de slag kan als chat operator. Wij weten dat het sollicitatieproces 1 t/m 4 weken in beslag kan nemen.

Dit zien sommige sollicitanten als een lange periode. Echter zal de uiteindelijke baan als chat operator de sollicitatietijd ruimschoots overtreffen. Je hebt als chat operator namelijk geen reistijd meer naar het kantoor, je kan je eigen werkuren doorgeven en zal alleen werken op uren welke je zelf hebt aangegeven dat je beschikbaar was. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ook buiten de gebruikelijke kantooruren te werken. Je kan dus op elke dag van de week van 8:00 t/m 23:00 werken indien gewenst.

Waar kan ik solliciteren als chat operator?

Ben jij geïnteresseerd in de baan als chat operator? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Bekijk natuurlijk nog wel even onze functievereisten voor je solliciteert op de volgende pagina: https://bconnectlivechat.nl/chat-operator/

Comment Section

0 reacties op “Chat Operators Gezocht!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.