Page content

Wanneer zijn chat operators beschikbaar?

Wanneer zijn chat operators beschikbaar is een belangrijke vraag. De Bconnect chat operators zijn beschikbaar van 8 uur ’s morgens tot 11 uur ’s avonds, 7 dagen per week. Gedurende deze tijd kunnen bezoekers een chat openen en zorgen de chat operators ervoor dat ze zo snel mogelijk de chat opnemen. Natuurlijk kunt u deze online ‘openingstijden’ verlengen met eigen chat operators. Bent u geopend vanaf 7 uur in de ochtend? U kunt dan chatten vanaf 7 uur in de ochtend.

Een conversieverhoging van meer dan 15%

Door buiten de reguliere openingstijden ook de chat open te hebben staan kunt u veel websitebezoekers ondersteunen en converteren. Onderzoek toont aan dat maar liefst 55% van de bezoekers op een website online zijn buiten de reguliere openingstijden. Dat betekent dat wanneer de chat dan offline is, u 55% van de bezoekers niet kunt ondersteunen en converteren.

Hoe snel reageren chat operators?

 Chat operator reactiesnelheid

Een chat operator verwelkomt een bezoeker binnen 20 seconden. Op die manier raakt de operator geen bezoeker kwijt die anders wellicht zou converteren of in ieder geval ondersteuning nodig heeft. Deze snelheid van de chat zorgt tevens ervoor dat de klanttevredenheid wordt verhoogd.

Tijdens de chat zelf reageert een chat operator zo snel mogelijk. Voor sommige vragen betekent dat enkele seconden, voor andere vragen betekent dat een minuut. Kennisvragen en zogenaamde ‘opzoekvragen’ hebben nu eenmaal een heel ander karakter.

    Comment Section

    0 reacties op “Wanneer zijn chat operators beschikbaar?

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.