Page content

Welke vacatures zijn er voor live chat operators?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe live chat operators. Voldoe je aan de eisen van een chat operator? Dan kan je bij ons solliciteren om vanuit huis vele bezoekers van websites te assisteren in hun zoektocht naar de juiste informatie.

Chatten voor websites is leuk en het betaalt ook nog goed! Je komt achter informatie van bedrijven die je eerder nooit wist en staat in direct contact met website bezoekers. Daarnaast ontwikkel je vele sales skills en technieken welke in je verdere werkcarrière goed van pas kunnen komen. Websitebezoekers zullen ook nog blij verrast zijn wanneer ze erachter komen dat je geen robot bent, maar een persoon die hun website ervaring wil optimaliseren! Bij ons worden de vacatures als chat operator onderverdeeld op basis van jouw gesproken talen/nationaliteit.

Welke taal moet ik spreken als live chat operator?

  • Voor Nederlanders: je bent meertalig: Nederlands en Engels is vereist, kennis van Frans en/of Duits wordt gezien als een aanzienlijke meerwaarde;
  • Voor Belgen:  je bent meertalig: Nederlands en Frans is vereist, kennis van Engels en/of Duits wordt gezien als een aanzienlijke meerwaarde.
  • Voor Duitsers: je bent meertalig: Duits en Engels is vereist, kennis van Nederlands en/of Frans wordt gezien als een aanzienlijke meerwaarde.

Wil je weten of je in aanmerking komt? Bekijk onze chat operator vacatures op onze vacature pagina: https://bconnectlivechat.nl/vacatures/

Comment Section

0 reacties op “Welke vacatures zijn er voor live chat operators?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.