Managed Live Chat van Bconnect Live Chat
arrow_drop_up arrow_drop_down

Managed Live Chat

Meer nieuwe klanten door kwalitatieve service & grote bereikbaarheid


De voordelen van Managed Live Chat

Managed live chat

25% Meer leads

Betere service, Meer Leads

Managed live chat

Grotere bereikbaarheid

7 dagen per week bereikbaar tot 23.00 uur

Managed live chat

Hogere klanttevredenheid

96% positieve beoordelingen van bezoekers

Managed live chat

Kwalitatieve service

Alleen getrainde operators op uw website

Managed live chat

100% Transparantie

Volledig inzicht in gevoerde chats

Managed live chat

Betere service

Uw bezoekers worden direct online verder geholpen

Managed live chat

Meer nieuwe klanten

Meer contact met potentiële klanten

Managed live chat

Eigen klantenservice

Voordelig en efficiënt uw eigen online klantenservice

Managed live chat

Maatwerk

Volledige ontzorging van A-Z

Uw website slaapt niet, waarom zou u dan niet altijd online zijn?

Wanneer bezoekers uw website bezoeken buiten reguliere tijden is het belangrijk dat zij antwoord krijgen op vragen. Anders is het goed mogelijk dat zij de website verlaten en zich gaan oriënteren op de website van de concurrent. Onze chat operators zijn 7 dagen in de week beschikbaar tot 23.00 uur. Hierdoor bent u zeker dat wij er altijd zijn wanneer uw websitebezoekers ons nodig hebben.

Managed Live Chat van Bconnect

Live chat op uw website verhoogt het aantal leads.. De grootste uitdaging van live chat op uw website, is hoe u effectief uw personeel kan inzetten zodat u altijd online bent wanneer de klant u nodig heeft. Tijdens reguliere kantooruren is dit eenvoudig, de echte uitdaging is na sluittingstijd en in het weekend. Bconnect biedt hierin een oplossing in de vorm van Managed Live Chat.

Waarom kiezen voor Managed Live Chat?

Bconnect biedt u een volledige beheerde Live Chat aan. Uw klantenservice is altijd online, zo mist u geen kans om uw bezoeker te helpen en te adviseren. De chat operators van Bconnect zijn getraind op het verlenen van uitmuntende service. Daarnaast leggen zij kwalitatieve leads vast. Het bouncepercentage van uw website zal verlaagd worden doordat uw websitebezoekers benaderd worden door onze operators. Door onze 24/7 beheerde live chat bent u altijd online. Het is soms lastig om te kiezen voor de juiste software en chat plug ins. De software van Bconnect is ontwikkeld waarbij rekening is gehouden met de servicegerichtheid. Onze Managed Live Chat kan volledig worden aangepast aan uw huisstijl. Daarnaast zijn onze chat operators vakkundig opgeleid. De operators zullen elke gelegenheid aanpakken om uw klant te helpen en leads voor u vast te leggen.

Naast Managed Live Chat bieden wij ook Hybrid Live Chat aan!

Wij bieden naast de reguliere Managed Live Chat ook een andere vorm van Live chat aan namelijk: Hybrid Live Chat. Met deze manier van Live Chat kunnen uw eigen medewerkers de chat ontvangen en behalen tijdens kantooruren. De chat software van Bconnect kan worden ingesteld zodat uw eigen personeel kan inloggen tijdens kantooruren. Ons ervaren team van chat operators neemt de chat dan weer over buiten de reguliere uren. Daarnaast fungeren wij als back-up wanneer uw eigen capaciteit is bereikt. U bent zo altijd online en mist geen kans om uw websitebezoekers te helpen en leads te verzamelen. Daarnaast is het mogelijk om bij zowel Managed Live Chat als bij Hybrid Live Chat gebruik te maken van onze getrainde Chatbot. Als u meer informatie wenst over deze flexibele aanpak dan kunt u contact met ons opnemen.

Welke live chat mogelijkheden zijn er?

Managed Live Chat

U kan de bemanning van de live chat volledig aan ons uitbesteden. Wij noemen dit Managed Live Chat.


Hybrid Live Chat

U of uw collega's kunnen zelf chatten en daarnaast ook bereikbaar zijn buiten openingsuren met Bconnect. Wij noemen dit Hybrid Live Chat.

"Uw website bezoekers hebben vragen en willen graag direct online verder worden geholpen"

De gemiddelde website conversie is slechts 3%. Dat betekent dat 97% van uw website bezoekers maand in maand uit niet tot actie overgaan. Met onze Managed Live Chat oplossing helpen wij uw bezoekers direct online verder en maken wij inzichtelijk wie zij zijn, wat zij willen en hoe u ze direct verder kan helpen.


Wat kunt u verwachten van Managed Live Chat...

 • 25% meer leads uit uw website bezoekers
 • Grotere bereikbaarheid, 7 dagen per week tot 23.00 uur online
 • Direct Online Service, wij antwoorden binnen 20 seconden
 • Vergroot de klanttevredenheid, iedereen wil direct geholpen worden
 • Voordelig en effectief heeft u uw eigen online klantenservice
 • Focus: wij bemannen de chat u sluit de deals

Wilt u meer informatie? Wij bellen u graag terug

 • Nummer invoeren volgens: (###) ###-####

Managed Live Chat in 73 seconden

Over Bconnect Live Chat

Sinds 2010 helpen wij vele bedrijven meer te verkopen door de bezoekers op hun website te helpen bij het zoeken, vinden, kiezen en beslissen.

Met een vast team van online strategen, project managers en een flexibele schil van 35 chat operators kunnen wij sinds 2010 praktisch elke klant helpen met onze passie: onze klanten helpen meer te verkopen. Van kleine tot grote organisaties en van structurele ondersteuning tot project- en adviesmatig.

Maatwerk, optimalisatie en persoonlijke aandacht zijn onze speerpunten. Wij kijken er naar uit om ook met u een succesvolle samenwerking op te zetten!

Waarom kiest u voor ons?

 • Maatwerk oplossingen
 • 9 Jaar ervaring
 • 500+ succesvolle live chat implementaties
 • Uitgebreide ervaring in verschillende branches
 • Meertalig: Nederlands, Engels, Duits en Frans
 • U ontvangt alleen gekwalificeerde Sales Leads
 • 7 dagen per week bereikbaar tot 23.00 uur

Enkele klanten aan het woord...

"Ik bevestig dat Managed Live Chat een geweldige tool is op onze site en veel meer leads genereert. Je komt er tegenover de buitenwereld heel professioneel mee over. De klanten die ze bemiddelen zijn werkelijk potentiële klanten waarmee we winst maken. Ik hoor alleen maar positieve reacties van onze klanten van de live chat service. Ik kan het aan iedereen aanbevelen die genoeg bezoekers hebben op hun site!"

Managed Live Chat

Frederic Faure - Zaakvoerder Laserontharing.be

"Hele goede dienstverlening, erg tevreden! Onze website bezoekers worden goed en snel verder geholpen op de website. Feedback betreffende chats wordt vrijwell direct opgevolgd. Wij hebben de dienstverlening reeds aangeraden bij andere bedrijven en zullen dit ook zeker blijven doen!"Managed Live Chat

Dirk Gypen - Zaakvoerder Dixys.com

"Top dienstverlening! 95% van alle leads die binnenkomen via de chat zijn zeer waardevol! Ik zou Bconnect Live Chat zeker aanbevelen bij andere bedrijven!

Managed Live Chat

Ruben Temmerman - Bouwdroger.com


Wij zijn zeer tevreden over Managed Live Chat. Onze bezoekers worden 7 dagen per week snel verder geholpen en de leads die wij ontvangen zijn stuk voor stuk goed gekwalificeerd en interessant! Mijn verkopers kunnen zich op deze manier echt focussen op het binnenhalen van deals en minder op service gerichte vragen. Kortom, zeker een aanrader!

Managed Live Chat

Rick Coreelmont - Commercieel Directeur

Ruiter Dakkapellen

Managed live chat

Wilt u ook gebruik maken van managed live chat?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wij gebruiken cookies!