Page content

Over Bconnect

Bconnect is dè specialist op het gebied van het uitbesteden van live chat (Managed Live Chat, Hybrid Live Chat).

Onze missie is om bedrijven op een snelle en simpele manier in contact te brengen met hun meest interessante website bezoekers zodat het verkoopproces sneller, efficiënter en effectiever kan verlopen.

Met Bconnect kan werkelijk ieder bedrijf nu het maximale resultaat uit live chat halen. Je vindt op onze website naast alle nodige tips en trucs ook onze diensten om van live chat een succes te maken.

Bconnect geeft zoveel mogelijk waardevolle informatie over live chat in de vorm van artikelen (blog) en online uitzendingen (webinars).

Daarnaast biedt Bconnect ook de diensten en expertise om live chat tot een succes te maken in de vorm van een full service live chat oplossing (Managed Live Chat), Bconnect als support functie voor je bedrijf (Hybrid Live Chat), toegang tot de live chat benchmarks (Business Intelligence) en gebruik maken van de kennis van onze live chat specialisten (Live Chat Consultancy). Verder hebben wij naast Live Chat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze geautomatiseerde en getrainde chatbot.

Door je aan te melden op de nieuwsbrief weet je zeker dat je van dit alles niets zult gaan missen en altijd op de hoogte zult blijven van de nieuwste ontwikkelingen op live chat gebied.

Volg ons ook op:

Volg ons ook op: