Menu

Zet je website bezoekers interactief om in klanten

Met de bots & widget templates van Futy zet je website bezoekers om in Leads, o.a. via WhatsApp, Video call, Telefoon en E-mail.

Start gratis
c8d56270-9fbc-43fd-ba88-4ded57b8bc7d_hero-homepage
BMW
Isoprofs
123lease
Olsthoorn
Toyota
Jaguar
Lexus
Land Rover

Direct van start:

Screenshot 2021-08-02 at 12.16.53

Populaire templates

Gebruik bij elk scenario een andere template. Bijv. per pagina, per device, per campagne, buiten openingstijden etc. Templates met verschillende knoppen en contactpersonen.

Contact bot

Met de Contact bot bied je bezoekers de mogelijkheid om een vraag te stellen via WhatsApp, Telefoon of E-mail. Of om een Terugbelverzoek achter te laten of een Video Call in te plannen.

Meer informatie

WhatsApp widget

Met de WhatsApp widget van Futy, sturen bezoekers en klanten je berichten via WhatsApp vanaf jouw website! Dit zorgt voor meer Leads via de website.

Meer informatie

Meer Leads via je website

Verhoog de conversie op je website door de belangrijkste CTA knoppen altijd zichtbaar in beeld te tonen.

2d198e37-5aeb-48e5-8d97-fe21f272298d_livechat-check-icon

Aangenamer dan een Livechat

Maak gebruik van alle ingebouwde Futy contact en CTA functionaliteiten voor op je website.

b4500fa6-2d28-4c19-b3bb-18553975eb70_cta-icon

Call-to-Actions (CTA)

Maak gebruik van alle ingebouwde Futy contact en CTA functionaliteiten voor op je website.

a4dead2f-0871-4433-a367-536ea4521e49_whatsapp-Icon

WhatsApp Business

Koppel de chat widget aan een (vast) telefoonnummer met WhatsApp Business.

6968dcfc-5a0e-41be-a70e-99614ce5d9a2_klantvriendelijk-icon

Klantvriendelijk

Begeleid de bezoeker op elk moment bij het uitvoeren van de gewenste actie.

Ontwerp gratis jouw eigen verkoopmachine

Start direct met jouw template en maak in 5 minuten je website waardevoller. Gemiddeld stijgt met Futy het aantal contactaanvragen via je website met +300%.

Start mijn ontwerp

Veelgebruikte knoppen

Gebruik de meest effectieve contact en CTA functionaliteiten om website bezoekers om te zetten in klanten.

Bekijk de mogelijkheden!
40f0b167-814b-40c0-842e-70fd91194fa7_formulier-invullen

Kennisbankartikelen

Wat zeggen klanten over Bconnect?

Alles draait bij ons om klanttevredenheid. Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Wim de Leeuw, Directeur / Register Makelaar Taxateur De Leeuw Groep B.V.

Bconnect Live Chat verzorgt voor De Leeuw Groep een belangrijke uitbreiding van onze ‘bereikbaarheid’ voor de dienstverlening aan onze bestaande klanten én een aanvulling op onze acquisitie in de richting van onze toekomstige klanten. En in de jaren dat wij samenwerken met Bconnect, hebben we nog nooit overwogen om een gesprek met hun concurrentie aan te gaan. En dus vind ik die kwaliteit uitstekend. Want ook in mijn eigen organisatie is goed nooit goed genoeg. Ik zou Bconnect daarom zeker aanbevelen in mijn netwerk, sterker nog, dat is al meermaals gebeurd!

Wendy de Liefde, Marketing & Communicatie Medewerker Ploeg Kozijnen

Met Bconnect komen wij snel en eenvoudig in contact met onze websitebezoekers. Met als voordelen een snelle reactie en inhoudelijk de juiste informatie en antwoorden. Het biedt ons daarnaast ook input over veelgestelde vragen waarmee wij de content op onze website verder kunnen optimaliseren. Met de FAQ-database (kennis) weten de live chat agents op veel vragen de juiste antwoorden te geven. En lukt het een live chat agent niet om het antwoord te geven? Dan worden leads keurig doorverwezen naar onze adviseurs. Wij zouden Bconnect zeker aanraden. Korte lijnen qua contactpersonen en service en helder afgesproken doelstellingen.

Eric Hoeks, Office manager van Santvoort Makelaars

Middels de live-chat dienst van Bconnect zijn wij 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 23.00 uur. Wij merken aan onze klanten dat zij dit als zeer prettig ervaren. Met name ook dat ze persoonlijk te woord worden gestaan in de chat en niet door een computer. Er wordt een duidelijk script gehanteerd door de medewerkers en bij onduidelijkheden wordt er direct navraag gedaan om het script aan te passen. Het grote voordeel is dat men bij elke chat probeert een lead te verkrijgen voor een verkoop, taxatie, aankoop of hypotheekgesprek. Door een goede opvolging kunnen wij vele leads omzetten in klanten.
Wij zouden Bconnect zeker aanbevelen.

Kim Loonen, Marketing Manager van Tilburg-Bastianen B.V.

Met Bconnect zijn we in staat om op een laagdrempelige manier 7 dagen in de week tot 23.00 uur bereikbaar te zijn voor onze bezoekers op de websites. Door de hybride constructie kunnen we altijd eerst zelf de chats opvolgen en wanneer we hier geen capaciteit voor hebben, pakt Bconnect de chat over, waardoor we ten alle tijden onze bezoekers te woord kunnen staan en kunnen helpen. De service ervaar ik als zeer prettig. De live chat agents proberen continue de kennis van ons bedrijf te vergroten door het aanvullen van de kennisbank. Verder zijn zij vriendelijk en behulpzaam naar onze bezoekers toe. Kortom, ik zou Bconnect zeker aanbevelen.

Wij garanderen meer Leads via je website

Start gratis